12 Chakra med Ærkeenglene Metatron og Sandalphon


- i lysskibet City of Light på zoom live & replay


Kom med på et spændende zoom forløb på 3 mødegange, hvor vi bevæger os igennem de 12 chakra med Ærkeenglene Metatron og Sandalphon i lysskibet City of Light i 5. dimension.
 
Du vil
 
  • blive aktiveret i alle 12 chakra én efter én - fra Jordstjerne chakra med Ærkeenglen Sandalphon til Stjerneport chakra med Ærkeenglen Metatron.
  • modtage personlig POWER healing, harmonisering, aktivering, transformation gennem transmission af energier og frekvenser fra hvert chakra.
  • modtage helt ny dybdegående information om hvert chakra til bevidst brug i din Ascension proces.
  • opleve højfrekvente transmissioner direkte fra Ærkeenglene Metatron & Sandalphon
  • få kodet et højfrekvent krystalværktøj på fjern designet af City of Light til at balancere 12 chakra systemet i Den Gyldne Tidsalders energier og frekvenser.
 
Charlotte Shanti har i samarbejde med City of Light skabt Energy Frequency Tuning, som er en ny måde at harmonisere, balancere, transformere, heale, aktivere i Den Gyldne Tidsalders 5. dimension. Charlotte Shanti arbejder med telepati, kanalisering, klarsyn og klarviden. 
 
Mød City of Light og Golden Child Energy
Se denne udsendelse, hvor Charlotte Shanti tager dig med ind i lysskibet City of Light i 5. dimension til højfrekvente oplevelser.
 

 
Praktisk information  
De 3 zoom møder på engelsk har hver en varighed på 2,5 time og vil bagefter være tilgængelige på replay. Samlet pris for 3 zoom møder kr. 1.111
 
Det vil være muligt at købe udvalgte højfrekvente kodede krystalværktøjer til en særlig pris i forbindelse med møderne, men de er ikke obligatoriske. De er til yderligere personligt arbejde før og efter hvert Ascension møde.
 
Datoer forår 2023

• 15. april 2023
• 29. april 2023
• 6. maj 2023
 
PST 9 AM / MT 10 AM / EST 12 PM / GMT 17 PM / CET 18 PM

Alle dage på zoom live 2,5 timer og herefter med replay af hvert chakra, hvis du ikke kan være med live.
 
Tilmelding og betaling sker på webshoppen. Bemærk, at du først er tilmeldt når du har modtaget en bekræftelse og når du har indbetalt deltagergebyret.

12 chakra kvadrat geometri pastel
 
Om 12 chakra forløbet
Jordens energisystem er blevet opgraderet. Denne energi formidles til det enkelte menneske via 12 chakra systemet med den maskuline Metatron for Stellar Gateway chakra og den feminine Sandalphon for Earth Star chakra igennem netværket af energi, som omgiver jorden. Med denne åbning til de 12 chakra får vi en jordforbindelse, som rækker dybt ned i jorden og langt op ind til midten af universet. Der er nemlig en tæt forbindelse mellem de 12 chakra og de 20 dimensioner, som nu også er tilgængelig for menneskeheden.
 
Nogle mennesker er allerede trådt ind i deres 5. multi dimensionelle virkelighed og har taget deres 12 chakra i brug. Andre står i 3. eller 4. dimension med 7 chakra og er usikre over for den nye virkelighed.
 
For at hjælpe begge grupper videre og balancerede afholder City of Light aktiveringer af de 12 chakra med Ærkeenglene Metatron og Sandalphon. I samarbejde med Golden Child energien tilbydes ro og stabilitet til processen.
 
Der bliver ikke åbnet chakra hos dig. Dit chakrasystem bliver checket igennem for at sikre, at alt er som det skal være og for at gøre klar til åbning når tiden er moden. De chakra som allerede er åbne bliver renset og fintunet. Du vil måske kunne mærke en øget energigennemstrømning pga. denne fintuning.
 
Det kræver ingen forudsætninger at deltage. City of Light sørger for at koordinere dine energier i samarbejdet med Golden Child og Ærkeenglene Metatron og Sandalphon.
 
Charlotte Shanti har i sit omfattende energiarbejde med 12 chakra systemet været inspireret af spirituel lærer Diana Cooper, som har beskrevet 12 chakra systemet i detaljer med information fra Ærkeenglene i hendes bog ”The Archangel Guide to Entlightenment and Mastery”. Charlotte Shanti har hentet transmissioner fra lysskibet i 5. dimension og har skabt sit eget materiale.
 
12 chakra krystalværktøj
I de 3 mødegange kommer du til at arbejde med et særligt kodet krystalværktøj "12 chakra", der balancerer 12 chakra systemet. Dette krystalværktøj vil blive kodet til dig på fjern under første mødegang. Til dette formål skal du have en rhodonit krystal ved hånden.
 
Hvis du foretrækker det, kan du købe krystalværktøjet på forhånd på City of Light webshop
 
Hvis du kender andre, der kunne være interesserede i dette 12 chakra forløb, er du meget velkommen til at dele denne begivenhed med dem eller invitere dem.
 
Jeg glæder mig til at møde dig.
 
Fred, Lys og Kærlighed
Charlotte Shanti
Golden Age Transformation Teacher
 

Ærkeenglene Metatron og Sandalphon transmission til Charlotte Shanti


"Embodiment of Light
 
Welcome and thank you for coming to see us. We are Metatron and Sandalphon welcoming you. We oversee the chakra system which is now complete with 12 chakras working according to the new energies.
 
Humanity will slowly be able to utilize the energies. The 12 chakras also feed the world with energy.
 
When new energy reach the earth a cleansing takes place. Cleansing is really transformation. The transformation process may stir up instability and unrest. It is therefore imperative that everyone focus on stability and peace within themselves. This will resonate with their personal chakras and the earth's chakras. Transformation must happen from within and by taking care of the earth. Do not be alarmed by this process. Greet it and support the process. Embrace the transformation process and move forward in peace.
 
We are with you guiding and guarding you.”

Ærkeenglene Metatron og Sandalphon transmission til Charlotte Shanti


 ”Embodiments of Energy
 
We are Metatron and Sandalphon greeting you. We oversee the energy system of Earth and we are happy to include the Golden Child energy in the grid system.
 
This energy has been working directly on Earth for a year now and we see excellent results both inside and outside of Earth. The energy is powerful and neutral in its essence. Therefore all other energies are happy to work together with the Golden Child energy.
 
The great energy shift is unsettling and the Golden Child offers Stability and Peace. Please accept this energy and move forward in confidence.
 
Be happy and free.”


Hvad er kodning og hvorfor bruges kodning?


For at forklare, hvad en kodning er, har Charlotte Shanti modtaget følgende transmission fra Ashtar inde i City of Light
 
 
"City of Light har et samarbejde med Ashtar, som er ekspert i kodning. I City of Light trækker Ashtar på viden fra mange væsener fra hele universet omkring kodning. Dette kombinerer han med sin egen omfattende viden for at gøre energier tilgængelige for menneskeheden.
 
Det er ikke alle tilgængelige energier, der er lige hensigtsmæssige for menneskeheden. Nogle vil skabe dissonans, og det er her kodningen kommer ind i billedet. I kodningen i City of Light bliver energien tilpasset menneskeheden således, at den skaber resonans. Kvaliteten af kodningen har derfor en stor betydning.
 
Kort fortalt går kodningen ud på at lagre energi og information f.eks. i en sten. Denne sten aktiveres, når den kommer i kontakt med et menneske, der har brug for at blive integreret med svingningerne i stenen. Hermed skabes resonans og deraf stabilitet og ro.
 
De kodede sten fra samarbejdet mellem City of Light og Ashtar er af meget høj kvalitet og styrke. De møder mennesket, der hvor det er i sin udvikling, og støtter det blidt og målrettet videre på dets vej. Hver sten har et formål, som er nærmere beskrevet.
 
Stenene skal ikke vedligeholdes på nogen måde. De lader selv op og beholder deres styrke uanset, hvor mange mennesker der bruger den. Stenen aktiveres som sagt først ved behov. Stenene er indrettet således, at de arbejder sammen, hvis de er flere sammen. Dvs. Hvis du har flere sten i hånden eller i lommen, så samarbejder de. Samarbejdet er helt grundlæggende for City of Light, og det afspejles i de kodede sten.
 
Ashtar hilser dig inde fra City of Light, og indbyder dig til at samarbejde med de kodede sten."

Om Charlotte Shanti


Charlotte Shanti er skaber af Energy Frequency Tuning.
 
Charlotte Shanti bor i Danmark tæt på naturen i en 160 år gammel skolebygning i udkanten af et naturreservat ved havet med kone, Border Collie og en flok får.
 
Hun har altid været spirituelt nysgerrig og engageret i spørgsmålet "Hvem er jeg". Dette har ført hende på 16 rejser til Indien og andre højt vibrerende steder som Tibet, Grønland og Kauai, Hawai'i.
 
Siden 2012 har hun arbejdet som professionel kinesiolog med mange forskellige modaliteter med særligt fokus på allergier og EHS (elektromagnetisk overfølsomhed).
 
I 2014 var hun involveret i at åbne en portal til Golden Child Energy, som førte hende til det æteriske samfund City of Light. Med en nyfundet passion for det dimensionelle system begyndte hun at undervise i sine egne kurser, der integrerede ascension spiritualitet og kinesiologi.
 
Kinesiologi i den 5. dimension er ikke tidligere beskrevet, og hun har påbegyndt dette arbejde. Det har sine udfordringer, fordi det ikke umiddelbart ligner nogen kendt kinesiologi og ikke kan "klemmes" ind i nogen kendte former. At arbejde med kinesiologi i 5. dimension er legende let, kreativt og en fri form for kinesiologi, der virker uden for tid og rum. Charlotte Shanti har navngivet den ©️Energy Frequency Tuning.
 
Siden 2017 har hun undervist i sine egne kinesiologi kurser “Pollentestsæt”, “Kodede Krystaller Ascension Balance” og “Kodning af testsæt og energimedicin”.
 
Hun arbejder også som City of Light Golden Age Transformation Teacher og har lavet uddannelsen Golden Age Master Class for alle interesserede på ascension.
We use cookies. The EU wants to make sure that you are aware of this. Please accept or reject the cookie scripts. Peace, Love and Light