Dimensionerne med lysskibet City of Light

zoom live & replay


- aktivér Den Gyldne Tidsalders 20 dimensioner i dit energisystem

Enhver, der ønsker at udvikle deres krystallinske energisystem med energierne og frekvenserne fra de 20 dimensioner kan deltage i denne Zoom live & replay serie. Du vil modtage højfrekvent healing, som bringer dig videre på din ascension.

Formålet med denne serie af zoom live & replay er, at blive multi dimensionel og hermed bevidst om vores sande oprindelse og livsformål på jorden. Mange oplever en accept af deres livsopgave på jorden og en større forståelse for sig selv og andre væsener når de bliver multi dimensionelle.

Igennem arbejdet og balancering med det kodede krystalværktøj bliver din Merkaba (lyskrop fartøj) opgraderet til 5. dimension udgaven, så den er tunet helt ind på den nye tids energifrekvens, hvorefter du kan bevæge dig i dimensionerne på en helt ny og friere måde.

Du vil
 • rejse igennem alle 20 dimensioner én efter én - fra Gaia i jordens jernkerne til Plejaderne, Lyra, Andromeda Galaksen, Arcturus og mange andre steder. 
 • modtage personlig POWER healing, harmonisering, aktivering, transformation gennem transmission af energier og frekvenser fra hver dimension.
 • modtage helt ny dybdegående information om hver dimension til bevidst brug i din Ascension proces.
 • forstå, hvordan alle disse fjerne makro kosmos steder faktisk også eksisterer i vores mikro kosmos krop, organer, celler og energisystem.
 • få kodet et højfrekvent krystalværktøj på fjern designet af City of Light til at balancere dimensionssystemet i Den Gyldne Tidsalders energier og frekvenser.

Charlotte Shanti har i samarbejde med City of Light skabt Energy Frequency Tuning, som er en ny måde at harmonisere, balancere, transformere, heale, aktivere i Den Gyldne Tidsalders 5. dimension. Charlotte Shanti arbejder med telepati, kanalisering, klarsyn og klarviden. 

Overvejer du at komme med på online rejser igennem dimensionerne med lysskibet City of Light?
Se denne udsendelse, hvor vi rejser til engleriget i 19. dimension. Kontakt mig gerne, hvis du har spørgsmål til forløbet igennem dimensionerne. Kan du mærke energierne?Praktisk information  


De 5 Zoom møder på dansk har hver en varighed på 2,5 time og vil bagefter være tilgængelige på replay. Samlet pris for 5 zoom møder kr. 1.888 Tilmeld dig her og nu

Det vil være muligt at købe udvalgte højfrekvente kodede krystalværktøjer til en særlig pris i forbindelse med møderne, men de er ikke obligatoriske. De er til yderligere personligt arbejde før og efter hvert ascension møde.

Datoer forår 2023


Nye datoer for maj-juni kommer snart

Alle dage Zoom live 2,5 hours og herefter kan du se aktiveringerne på replay, hvis du ikke kan være med live.

Tilmelding og betaling


Tilmelding og betaling sker på webshoppen. Bemærk, at du først er tilmeldt når du har modtaget en bekræftelse og når du har indbetalt deltagergebyret.

City of Light om dimensionerne.


Teksten er nedfældet af Charlotte Shanti. “For mange år siden var det naturligt for menneskene på jorden at bevæge sig frit i alle dimensioner og trække på den viden og energi, der ligger der. I mellemtiden har jorden og menneskene været indhyllet i et slør, som har dækket over disse sandheder og energier.  Dimensionerne er nu igen tilgængelige og City of Light ønsker derfor at vise jer vejen til jeres multi-dimensionelle selv. City of Light tilbyder en neutral energi, som alle kan arbejde under, og som giver jer beskyttelse på rejsen igennem dimensionerne.  Alle væsenstyper og energier kan derfor være med på denne ekspedition, hvor I genopdager det, der engang var. Det vil være en rejse, der tager hensyn til jeres individuelle særegne egenskaber samtidig med, at I vil have en gruppe, som I kan udveksle og samarbejde med. I denne nye tid er det en fordel for at I kan opfylde jeres livsformål at I samarbejder.  Vi vil guide jer igennem dimensionerne på en måde, så I selv kan lære at bevæge jer frit og i sandhed være multi-dimensionelle. Vi glæder os til denne helt specielle rejse sammen med jer.  City of Light byder jer velkommen.”

Charlotte Shanti har i sit omfattende energiarbejde med dimensionssystemet været inspireret af spirituel lærer Barbara Hand Clow, som har beskrevet dimension 1 til 10 i detaljer med information fra Pleiaderne i hendes bog ”Alchemy of Nine Dimensions: The 2011/2012 Prophecies and Nine Dimensions of Consciousness”.

Charlotte Shanti har efterfølgende modtaget Barbara’s anerkendelse til at undervise i dimensionerne. Siden Barbara skrev sin bog om de 10 dimensioner er der åbnet flere dimensioner, som vi mennesker nu frit kan rejse i.

I 2015 begyndte Charlotte Shanti at modtage indsigter fra City of Light om de nye dimensioner fra 11 til 20.

Anmeldelser


Her er, hvad andre har skrevet om en rejse med lysskibet City of Light til engleriget i 19. dimension:

 • Det var healing af hele kroppen der arbejdede alle de steder der trængte til Flow. Oplevede en dyb healing.
 • Tusind tak, masser af lys og lethed i hele kroppen, det har været super dejligt, varmt og afslappende
 • Jeg fik den dejligste healing i kroppen og især der hvor jeg har problemer
 • Er blevet løftet, renset, set noget af min fremtid, var i dialog med særligt en engel. så smukt
 • Tusind tak. Det var en fantastisk smuk oplevelse.
 • Jeg mærkede den lette, lyse energi, der er mig. Smukkeste lys
 • Dyb afspænding. Tusind tak
 • Utrolig smukt
 • Tusind tak kære Shanti for en fantastisk oplevelse. Oplever stor ro og fred.

VIL DU OGSÅ VÆRE MED OG OPLEVE HVAD ENERGIERNE KAN GØRE FOR DIG?

Golden Agen Realm
19. dimension Golden Angel Realm er kodet i dette krystalværktøj

Grounding Balance krystalværktøj


I de 5 zoom sessioner kommer du til at arbejde med et særligt kodet krystalværktøj "Grounding Balance", der balancerer det dimensions systemet. Dette krystalværktøj vil blive kodet til dig på fjernbetjeningen under det første webinar. Til dette formål skal du have et tigerøje krystal ved hånden.

Hvis du foretrækker det, kan du købe krystalværktøjet på forhånd på City of Light webshop

Hvad er kodning og hvorfor bruges kodning?


For at forklare, hvad en kodning er, har Charlotte Shanti modtaget følgende transmission fra Ashtar inde i City of Light

"City of Light har et samarbejde med Ashtar, som er ekspert i kodning. I City of Light trækker Ashtar på viden fra mange væsener fra hele universet omkring kodning. Dette kombinerer han med sin egen omfattende viden for at gøre energier tilgængelige for menneskeheden.

Det er ikke alle tilgængelige energier, der er lige hensigtsmæssige for menneskeheden. Nogle vil skabe dissonans, og det er her kodningen kommer ind i billedet. I kodningen i City of Light bliver energien tilpasset menneskeheden således, at den skaber resonans. Kvaliteten af kodningen har derfor en stor betydning.

Kort fortalt går kodningen ud på at lagre energi og information f.eks. i en sten. Denne sten aktiveres, når den kommer i kontakt med et menneske, der har brug for at blive integreret med svingningerne i stenen. Hermed skabes resonans og deraf stabilitet og ro.

De kodede sten fra samarbejdet mellem City of Light og Ashtar er af meget høj kvalitet og styrke. De møder mennesket, der hvor det er i sin udvikling, og støtter det blidt og målrettet videre på dets vej. Hver sten har et formål, som er nærmere beskrevet.

Stenene skal ikke vedligeholdes på nogen måde. De lader selv op og beholder deres styrke uanset, hvor mange mennesker der bruger den. Stenen aktiveres som sagt først ved behov. Stenene er indrettet således, at de arbejder sammen, hvis de er flere sammen. Dvs. Hvis du har flere sten i hånden eller i lommen, så samarbejder de. Samarbejdet er helt grundlæggende for City of Light, og det afspejles i de kodede sten.

Ashtar hilser dig inde fra City of Light, og indbyder dig til at samarbejde med de kodede sten."

Om Charlotte Shanti


Charlotte Shanti er skaber af ​​Energy Frequency Tuning.

Charlotte Shanti bor i Danmark tæt på naturen i en 160 år gammel skolebygning i udkanten af ​​et naturreservat ved havet med kone, Border Collie og en flok får.

Hun har altid været spirituelt nysgerrig og engageret i spørgsmålet "Hvem er jeg". Dette har ført hende på 16 rejser til Indien og andre højt vibrerende steder som Tibet, Grønland og Kauai, Hawai'i.

Siden 2012 har hun arbejdet som professionel kinesiolog med mange forskellige modaliteter med særligt fokus på allergier og EHS (elektromagnetisk overfølsomhed).

I 2014 var hun involveret i at åbne en portal til Golden Child Energy, som førte hende til det æteriske samfund City of Light. Med en nyfundet passion for det dimensionelle system begyndte hun at undervise i sine egne kurser, der integrerede ascension spiritualitet og kinesiologi.

Kinesiologi i den 5. dimension er ikke tidligere beskrevet, og hun har påbegyndt dette arbejde. Det har sine udfordringer, fordi det ikke umiddelbart ligner nogen kendt kinesiologi og ikke kan "klemmes" ind i nogen kendte former. At arbejde med kinesiologi i 5. dimension er legende let, kreativt og en fri form for kinesiologi, der virker uden for tid og rum. Charlotte Shanti har navngivet den ©️Energy Frequency Tuning.

Siden 2017 har hun været instruktør i Danske Kinesiologer og har undervist i sine egne kinesiologiske kurser “Pollentestsæt”, “Kodede Krystaller Ascension Balance” og “Kodning af testsæt og energimedicin”.

Hun arbejder også som City of Light Golden Age Transformation Teacher og har lavet uddannelsen Golden Age Master Class for alle interesserede på ascension.

Hvis du kender andre, der kunne være interesserede i denne møderække, er du meget velkommen til at dele denne begivenhed med dem eller invitere dem.

Jeg glæder mig møde dig 💛

Fred, Lys og Kærlighed
Charlotte Shanti
Golden Age Transformation Teacher
We use cookies. The EU wants to make sure that you are aware of this. Please accept or reject the cookie scripts. Peace, Love and Light