De 12 dimensioner med City of Light

Kom med på en enestående Golden Ascension rejse igennem De 12 dimensioner med kanaliseringer, kodede sten, aktiveringer og healing. Vi rejser igennem dimensionerne sammen med City of Light og finder ud af, hvilke kvaliteter og særlige evner vi hver især har i dimensionerne.

København
Dato 7. oktober 2018 kl. 10-17 inkl. pause m. kaffe, the og snacks.
Mødested Roskildevej 46, 2. sal, 2000 Frederiksberg
Pris kr. 1400
Pris repetition kr. 400, hvis du tidligere har været på kursus i De ni dimensioner

Kurset henvender sig til stjernevæsener uanset hvor du kommer fra og spirituelt / åndeligt interesserede mennesker. På kurset kommer alle væsenstyper og det eneste krav for deltagelse er, at du føler dig tiltrukket af dimensionerne og har lyst til at blive bevidst om hvem du i virkeligheden er. Formålet med rejserne i dimensionerne er, at blive multi-dimensionel og hermed bevidst om din sande oprindelse og livsformål på jorden. Mange oplever efter kurset en accept af deres livsopgave på jorden og en større forståelse for sig selv og andre væsener.

Rejsen igennem dimensionerne starter i 1. dimension, Jordens Kerne hos Gaia, igennem Det sorte hul i Mælkevejen i 9. dimension til Lyra i 12. dimension. Vores rejsefører i City of Light og fortolker af dimensionerne er Laluna fra Andromeda. På kurset bliver du integreret med dimensionerne, så du selv kan trække på dem og arbejde multi-dimensionelt.

City of Light er en sammenslutning af væsener: behandlere, undervisere og forskere fra dette univers og parallel universer. City of Light tilbyder et helt unikt kursusforløb, hvor du vil opleve og få mulighed for at integrere De 12 dimensioner. Du får opgraderet din Merkaba så den er tunet helt ind på den nye tids energifrekvens hvorefter du kan bevæge dig i de 12 dimensioner på en helt ny og friere måde. Du vil blive styrket og støttet i de processer du selv går igennem i livet her på jorden og andre steder. Du vil blive dit multi-dimensionelle selv.

Nogle af de energier vi skal opleve på rejsen igennem De 12 dimensioner er Lyra, Orion, Sirius, Plejaderne, Den kollektive bevidsthed, Krystallernes verden og Gaia - Moder Jord.

Kurset er inspireret af og godkendt af Barbara Hand Clow, som har skrevet bogen ”Alchemy of Nine Dimensions: The 2011/2012 Prophecies and Nine Dimensions of Consciousness”. Siden Barbara skrev sin bog er der åbnet 12 dimensioner, som vi mennesker frit kan rejse i.

Bobler-banner

Forklaring fra City of Light om dimensionerne. Ordene er nedfældet af Charlotte Shanti
“For mange år siden var det naturligt for menneskene på jorden at bevæge sig frit i alle dimensioner og trække på den viden og energi, der ligger der. I mellemtiden har jorden og menneskene været indhyllet i et slør, som har dækket over disse sandheder og energier.

Dimensionerne er nu igen tilgængelige og City of Light ønsker derfor at vise jer vejen til jeres multi-dimensionelle selv. City of Light tilbyder en neutral energi, som alle kan arbejde under, og som giver jer beskyttelse på rejsen igennem dimensionerne.

Alle væsenstyper og energier kan derfor være med på denne ekspedition, hvor I genopdager det, der engang var. Det vil være en rejse, der tager hensyn til jeres individuelle særegne egenskaber samtidig med, at I vil have en gruppe, som I kan udveksle og samarbejde med. I denne nye tid er det en fordel for at I kan opfylde jeres livsformål at I samarbejder.

Vi vil guide jer igennem dimensionerne på en måde, så I selv kan lære at bevæge jer frit og i sandhed være multi-dimensionelle. Vi glæder os til denne helt specielle rejse sammen med jer.

City of Light byder jer velkommen.”

De 12 dimensioner

1. dimension Gaia, Moder Jord
2. dimension Krystallernes verden
3. dimension Jorden og Menneskene
4. dimension Følelserne og Arketyperne
5. dimension Plejaderne og City of Light
6. dimension Den hellige geometri og Sirius
7. dimension Kosmisk Lyd og Andromeda
8. dimension Lyskroppen, Det Guddommeliges Sind og Orion
9. dimension Galaksens Centrum og Samadhi
10. dimension Korncirkelmagerne og Systemet, der får dimensionerne til at fungere
11. dimension Den krystallinske natur fra Lyra
12. dimension Lyra samarbejdsenergi

Vi starter rejsen i City of Light, hvorfra vi rejser videre til hver af dimensionerne. Her oplever vi, hvordan det er at opholde os i dimensionen. Vi ser os omkring, vi hører lydene, dufter duftene og får kanaliserede budskaber fra beskytterne af de forskellige dimensioner. City of Light koder indimellem krystaller og sten til os, således at vi kan arbejde videre derhjemme med de dimensioner der kræver mere tilvænning og tilpasning. Et af grund værktøjerne vi kommer til at bruge er City of Light Grounding Balance stenen.

Praktisk information


Underviser Charlotte Shanti, kinesiolog RAB og Caretaker and Channel for evolved Star Beings for City of Light

Bemærk, at du først er tilmeldt, når jeg har modtaget din indbetaling. Hvis du bliver forhindret i at deltage, refunderes pengene ikke, men du er velkommen til at give din plads videre til en anden.

Tilmelding sker til City of Light Charlotte Shanti ved at sende en mail til kontakt@city-of-light.dk

Betaling MobilePay 2279 6121 eller Sydbank 6060 1154192

Hvis du kender andre, der kunne være interesserede i dette forløb, er du meget velkommen til at dele denne begivenhed med dem.

Jeg glæder mig til at høre nærmere fra dig og møde dig, hvis ikke til dette forløb så en anden gang når energierne er til det.

Fred, Lys og Kærlighed
Charlotte Shanti
Caretaker and Channel for evolved Star Beings