Behandlere i City of Light


City of Light uddanner alternative behandlere, som tilbyder sessioner med krystalværktøjer inde i deres eget æteriske space i dimensionerne. Det er avancerede behandlinger i Den Gyldne Tidsalders energier og frekvenser.

Antallet af sessioner varierer alt efter, hvor du er på din spirituelle Ascension vej og hvilke "forhindringer" der er. Efter første session vil du være meget mere afklaret og vil kunne lægge en plan for det videre forløb, der passer lige netop til dig.

Afbalanceringen med City of Light foregår i den neutrale Golden Light energy og er uden tilknytning. Alle væsener anerkendes af City of Light, hvis kerneværdier er Fred, Kærlighed og Lys.

Nedenfor finder du listen over vores behandlere.

Golden Age City of Light TherapistVores behandlere har gennemført uddannelsen Golden Age Master Class med afsluttende eksamen og har herudover studeret alternative behandlingsformer i mindst 100 timer. Flere af dem er RAB (Registreret Alternativ Behandler) eller er på anden måde højt uddannede behandlere.

Følgende behandlere er anerkendt af City of Light som Golden Age City of Light Therapist.

Sjælland


Charlotte Shanti Jeg er Laluna fra Andromeda Galaksen. Jeg arbejder med City of Light harmonisering, balancering, healing, aktivering og åndelig vejledning med kanalisering, klarsyn og klarviden. Min titel i City of Light er Caretaker and Channel for evolved Star Beings. Jeg er uddannet Kinesiolog RAB og er Instruktør i Danske Kinesiologer. 4760 Vordingborg. Hjemmeside Allergifrihed

Corinn Sandhoff Pedersen Mit speciale er Orion, 12 DNA, lyskroppen, urter og healing. Jeg er uddannet Biopat. Senere vil jeg tilbyde behandlinger.

Dil Bredholt Golden Child Healing Center blev en realitet, fordi jeg har sagt ja til min livsopgave som Anker for Golden Child energien, hvilket indebærer, at formidle Golden Childs energifrekvens til andre, og dermed støtte og hjælpe mennesker i at finde ind til deres indre kerne. På den måde spredes fred og harmoni blandt mennesker i denne verden. 4760 Vordingborg. Hjemmeside Golden Child Healing Center

Mianne Diccte Saraphina Munch, 4771 Kalvehave. Hjemmeside Mester Sjæl

Jylland


Bente Fisker, 6630 Rødding. Hjemmeside Bente Fisker

Eva Schultz-Petersen, 8970 Havndal. Jeg er jordemoder og har også en åndelig opgave som hjælper og healer. Jeg har haft inkarnationer på Arcturus og har samtidig en dyb forbindelse til det indre i "Earth Star", som er min grund energi og hvorfra jeg arbejder med healing i samklang med naturen. Mit speciale i "City of Light" er de 12 chakra og dimensionerne samt lys akupunktur. Hjemmeside Pyramiden