Monika's beskrivelse af en afbalancering

Det jeg vil dele med jer nu, kan næsten ikke beskrives med ord, helt unikt. Har i dag været til afbalancering hos Charlotte Shanti der er på Bornholm i dag. Og City of Light Skandinavia og Shanti's team samt mine hjælpere var til stede, meget fandt sin plads i mig, i mit indre.

Kunne mærke dem arbejde med min krop, blev skannet, undersøgt og behandlet, justeret, balanceret, samt de "gaver" jeg modtog.

Aldrig har jeg oplevet noget så autentisk fra en ”anden dimension”, enkelte viste sig for mig, andre hørte jeg tale til mig, og kunne særlig mærke deres behandling, den var også intens! Og på ingen måde ubehagelig. Ja det var en stor oplevelse, og jeg vil dele enkelte oplevelser med jer her:

Bl.a. oplevede jeg fjernelse af implantat, kunne mærke det kom ud af kroppen (har ikke troet på noget sådan før i dag), mærkede bedøvelsen, fjernelsen og ikke mindst det ”opkvikkende” jeg fik lige efter, samt hvordan min stemme var blevet dybere, efter fjernelsen af transplantat!

Mærkede sølvstøvets virkning når det ramte min krop lige så fint, mærkede den kraftige kulde de energier havde med sig - så mig selv ligge svøbt i det fineste sølv ”regn” kroppens reaktion på dette. Mærkede når The Golden Child energien blev ”forenet” med min krop, nederst fra ryggen og opefter, mærkede jeg det bølgede ind og op i kroppen. Helt fantastisk oplevelse, der blev afløst af en stor taknemmeligheds følelse, ro, styrke m.m. der indfandt sig lige efter.

Jo da mærkede efterfølgende kroppens reaktion på alt det fine arbejde den havde været igennem. Ingen smerter overhovedet, lidt sitren, sekunder varende prikken, svag ømhed, for så at svinde. Det er mit livs oplevelse, af en meget fysisk behandling af ikke jordiske

Sidst men ikke mindst blev jeg klar over, jeg har en behandlerrolle i City og Light Skandinavien på sigt, som jeg med stor taknemmelighed tager imod.

Tak for en helt igennem fantastisk oplevelse Charlotte Shanti, uden dig var det ikke sket!

NB.: Min mand syntes jeg råbte da jeg kom hjem, jeg havde jo fået min stemme igen
Comments

Nemo's beskrivelse af en afbalancering

Kære Shanti og Dil,

Tak for en god behandling.

Hvad jeg i løbet af den halvanden time oplevede under jeres fjernbehandling, var både imponerende og virkelig skelsættende for min udvikling.

Jeg havde en ide om at vi måske skulle rydde måske 2 begrænsende overbevisninger af vejen. At vi endte med at rydde indtil 7 begrænsende overbevisninger af vejen og meget mere går lidt over min forstand.

Men universet rummer uendelige muligheder. Jeg er meget taknemlig over at City of Light valgte at hjælpe og lige så taknemlig over at min sædvanlige samarbejdspartner Ashtar var med. Det sidste fik mig til at føle mig mere tryg i behandlingen.

Her er hvad der skete:

Jeg startede med at fortælle at jeg gerne ville arbejde med overbevisningen: ”Uanset hvad må jeg ikke have det godt”, Der kom flere andre til undervejs. Vi endte med 7 styk begrænsende overbevisninger.
City of Light dukkede op og de ville gerne arbejde med at samle mine energiforbindelser Ashtar m.fl. til at fungere under en enhed. Der blev tilsyneladende ved med at dukke flere og flere op - Quan Yin og mange mange flere. Jeg var overvældet. 72 (!) forskellige repræsentanter dukkede op.

De blev nu lagt under en ”paraply” og al kommunikation med dem centreret eet sted. Efterhånden blev denne samling til et punkt. Det var som om at sfærene, som bogstaveligt talt et helt mini univers, blev bragt mere og mere i ro og stabilitet. Selv Ashtar var imponeret! Golden Child energien båret af Dil blev den paraply hvorunder energierne blev samlet. De blev også fundament for en ny beskyttelse der lagde sig som et gyldent lag omkring og på mig.

At fortælle alt der skete under disse meget begivenhedsrige 90 minutter er for meget at gabe over mig. Det var en meget aktiverende og proces igangsættende behandling. Den skabte også en permanent samling af mig og min bevidsthed jeg ikke har oplevet før. Og det jeg kom med, at få clearet et par overbevisninger, ja det blev til at ikke mindre end 7 overbevisninger kom i nul. Jeg er fuld af taknemlighed. Jeg har ikke flere ord.

Tak til jer begge og City of Light og alle de andre medvirkende.

Knus, Nemo
Comments