Budskab om penge

City of Light beder mig skrive følgende til jer:
Grundlaget for City of Light er samarbejde. Alle væsener har deres særlige karaktertræk og det har taget tusinder af år at afbalancere energier, således at væsener fra hele universet nu kan samarbejde i City of Light. Flere og flere væsener tilslutter sig hele tiden. Ashtar har også deres særlige Ashtar Team her i City of Light. Før de tilsluttede sig var de meget i tvivl, fordi de måtte bøje sig for helheden. De har besluttet at tilslutte sig for at stille deres ekspertise til rådighed for alle væsener og helheden, men de er også tilgængelige direkte ligesom tidligere.

City of Light ønsker at formidle, at det heller ikke altid er let for dem at samarbejde, men at de har øjet på det højere fælles mål. De har kærligheden og tilliden til hinanden. Forskelligheder og andre synspunkter bliver accepteret i fuld tillid.

City of Light har fuld forståelse for at vi her på jorden har udfordringer når vi skal samarbejde. En grundlæggende ting menneskene bliver uenige om er penge. City of Light tager ikke penge for deres behandlinger og alt står åbent for dem, der kan svinge i deres energi. De udveksler indbyrdes, men faktisk også med os mennesker. Vær ikke naive og tro, at vi ikke har noget at tilbyde dem. Vi er højt elskede og værdifulde.

City of Light opfordrer os til at opgive tilknytning til penge. Knyt jer til energien, brug jeres skelneevne og hav tillid til at energien fører jer den rette vej. Lev i kærlighed.

- Modtaget fra City of Light af Shanti 30. marts 2015
Comments