Bliv multi-dimensionel

Jeg tilbyder dimensionsprocessen, hvor du bliver synkroniseret med 1. til 12. dimension. Du kan modtage aktiveringerne i sessioner hos mig sammen i City of Light enten ved fysisk fremmøde eller på distance.

Dimensionsprocessen er målrettet dig, der allerede har arbejdet en del med dig selv, men som ønsker at udleve dig selv som multi dimensionel.
 
Første møde varer 1,5 time efterfølgende møder varer 1 time.
 
Dimensionsforløb over 5 gange pris kr. 3.500

Dimensionsprocessen er inklusiv personlige kanaliseringer, lydindspilning af sessionerne og kodede sten, der støtter processen.

Fred, Lys og Kærlighed
Charlotte Shanti
Caretaker and Channel for evolved Star Beings

2. dimension

2. dimension (2D) ligger i undergrunden og indeholder vand, sten, mineraler, krystaller, virus og bakterier. De elementer, som er basis for 3D og menneskelivet på jorden.

Formålet med 2D processen er at støtte og afbalancere det multi-dimensionelle menneske. For at kunne bevæge sig frit i alle dimensioner er det på nuværende tidspunkt vigtigt, at fokusere på at blive styrket og synkroniseret med 2D.

Her arbejdes med at synkronisere din krop og celler med 2D for igennem kroppen af genfinde deres sande natur. Det er en proces, der foregår på det fysiske plan, men som har psykiske følgevirkninger idet hukommelsen i cellerne også bliver synkroniseret med den oprindelige energifrekvens, som ligger i 2D.

Billede af sten og krystaller

For at give dig en idé om den oprindelige frekvens, der ligger i 2D har jeg kodet stenene og krystallerne på billedet med den energifrekvens, som de i virkeligheden har i 2D. Prøv at kigge på de sten og krystaller I allerede kender her i 3D og mærk energien. Kan I mærke forskellen? Forestil dig, at cellerne i din krop på lignende måde bliver vitaliseret. Som du måske fornemmer, så er det en ret gennemgribende og fantastisk proces.

4. dimension

Al virkelighed i den 3. og 4. dimensioner er holografiske projektioner fra de højere dimensioners virkelighed. 4D er følelser og 3D er det fysiske.

4D er den samlede mængde af alle menneskers tanker og følelser fra alle tider. Hensigten med 4D er at mennesker kan inspirere og anspore hinanden med opbyggelige tanker og følelser. Det er en fælles bevidsthed.

Den 4 dimension indeholder myter og historier fra over tusinder af år. Denne ”databank” er det samme som det der populært kendes som Akashic record. Det er arkivet over alle mennesker over alle tider. Visse helgener guruer og clairvoyante kan læse ind i det som en bog. De kaldes synske fordi de har adgang til den 4 dimensions verden mens de er i vågen tilstand. På den måde kan de fungerer i to verdener / dimensioner samtidig.

4D er nu forurenet af alle mulige uhensigtsmæssige energier og det kan være svært at navigere igennem. Guruer, lamaer, shamaner osv. kan føre menneskeheden igennem 4D til 5D og videre. Der går strenge af sølv eller guld igennem 4D. Strengene er holdt sammen af guruer, lamaer shamaner osv. som hver har sin streng, der fører igennem 4D og ind i 5D og videre. Strengen bliver bredere og stærkere hele tiden fordi menneskene udvikler sig og fordi strengen tiltrækker lignende energier. Lige tiltrækker lige. Buddha valgte den gyldne middelvej og ikke ekstremer – balancering frem for at stile tingene op i sort og hvidt.

Billede af 4. dimension

I billedet har jeg kodet en smagsprøve på de gode og nærende kvaliteter, der findes i 4. dimension. Et afbalanceret sind, der arbejder under inspiration og i kreativitet.