Forhindringer på vejen

City of Light arbejder fra en anden dimension, som du skal kunne rumme i dit jordiske hylster. Det er en stor energigennemstrømning, der kommer med meget ren energi og kraft. Farven på energien er gylden - nærmest som guld. Det er ren Golden Child energi.

Du skal gerne være balanceret indenfor følgende områder for at nyde din spiritualitet fuldt ud.

  • Krop Spændinger i krop og muskler.
  • Kemi Allergi eller ophobning af tungmetaller gør at Pineal kirtlen (det tredje øje) har problemer med at fungere optimalt.
  • Psyke Fastlåste følelser, stress, tankemønstre, fobier og traumer som hindrer dig og holder dig tilbage – herunder også implantater.
  • Energi Meridianbaner, chakra’er og de to hjernehalvdele kan være i ubalance og hindre energien i at flyde frit.
  • Spiritualitet På dette niveau kan du have brug for ekstra støtte og retning i form af kodede sten med ”adressen” og energien til dine personlige hjælpere.
Måske får du under læsningen af ovenstående en fornemmelse af, hvor dine "stopklodser" er?

Hvis du oplever forhindringer på ovenstående områder foreslår jeg Kinesiologi RAB afbalancering i Allergifrihed. Afbalanceringen "Spiritualitet og Jordforbindelse" hjælper dig med forhindringer på den spirituelle vej.

Velkommen til City of Light!

Fred, Lys og Kærlighed
Charlotte Shanti
Caretaker and Channel for evolved Star Beings

Kanalisering om forhindringerCharlotte Shanti har kanaliseret Laluna fra Andromeda den 30. oktober 2015
Energien i City of Light nulstiller og bringer tingene tilbage til deres naturlige afbalancerede tilstand. Forhindringer bliver blidt bearbejdet i den rækkefølge som individet kan håndtere det. Energien kan bruges akut til at fjerne forhindringer men også til at nå langsigtede mål.

Den fungerer på den måde, at den styrker dig i det du i virkeligheden er - din naturlige afbalancerede tilstand. Dette bevirker, at du kan overkomme forhindringer og smide uhensigtsmæssige ting fra dig.

Når du hviler i dig selv kan uhensigtsmæssige ting og energier ikke være hos dig. De må vige pladsen for sandhed og balance.

Det er et meget kraftfuldt værktøj, som kun starter når processen er hensigtsmæssig. City of Light checker livsformål og støtter udfra det.

Du kan ikke få udført arbejde i City of Light som ikke leder hen til livsformålet. Vær derfor tryg. Du kan stille spørgsmål om livsformål og få svar på mange ting om dig selv og opgaver.