Healing

Vi er nogle stykker, der bærer det energetiske link, som gør at der bliver skabt en direkte forbindelse mellem dig og City of Light. Det er en vibration eller svingningsfrekvens, som åbner døren til City of Light. Linket har jeg (Shanti) modtaget direkte fra Golden Child, der åbnede porten til Golden City of Light den 2. november 2014.

I City of Light står dit personlige "team" af behandlere klar til at scanne dig og give dig den behandling, som du har brug for. Herudover bliver der lagt en plan for fremtidige behandlinger for din afbalancering.

Formålet med afbalanceringen er, at du får genskabt forbindelsen mellem dig og din stjernefamilie og/eller dit højere selv. For mange føles det som at blive hel eller som at blive skabt på ny.

Dit City of Light team er meget interesseret i at have direkte kontakt med dig. Der skal ikke være mellemmænd på nogen måder. Men i første omgang er det måske nødvendigt, at du har kontakten til en, som har det energetiske link til City of Light og som kan hjælpe dig på rette vej. Herfra tager City of Light over.

Antallet af healinger / aktiveringer varierer alt efter, hvor du er på din spirituelle Golden Ascension vej og hvilke "forhindringer" der er. Efter første balancering vil du være meget mere afklaret og vil kunne lægge en plan for det videre forløb, der passer lige netop til dig.

Afbalanceringen med City of Light foregår i den neutrale Golden Light energy og er uden tilknytning. Alle væsener anerkendes af City of Light, hvis kerneværdier er Fred, Kærlighed og Lys.

Velkommen til City of Light!

Fred, Lys og Kærlighed
Charlotte Shanti
Golden Age Transformation Teacher

Kanalisering om healing i City of LightCharlotte Shanti har kanaliseret Laluna fra Andromeda den 18. april 2016
Golden Child energien er meget aktiverende og de der modtager den åbner selv op for det niveau som de er klar til. Det er gennemgribende behandlinger som gør en forskel. De, der tiltrækkes af energien, siger ja til det på et meget dybt plan. De ved Golden Child energien hjælper dem fremad.

Charlotte Shanti har kanaliseret Laluna fra Andromeda den 15. august 2015
Healing kan ses som et stykke musik der komponeres og spilles. Energien i musik formidles gennem stil, tempo og sang. Helheden at disse tre ting formidler energien. Der er alle mulige stilarter, rytmer og sange. Mulighederne er uendelige.