Indre kerne forløb

Jeg tilbyder udviklingsforløb over tre eller fem gange, hvor vi specifikt arbejder dybere med din spirituelle og eller personlige udvikling. Dette forløb er målrettet dig, der allerede har arbejdet en del med dig selv, men som ønsker at komme helt ind til kernen af "den du er" - og støtte til at fastholde dine egne værdier, og det at være i din egen kerne, også når den virkelige verden presser på.
 
Første møde varer 1,5 time efterfølgende møder varer 1 time. Møderne kan foregå enten ved fysisk fremmøde eller på distance.
 
Vi starter med en samtale og sætter kursen for hvilke emner du ønsker der skal arbejdes med. Herefter går selve arbejdet i gang.

Jeg benytter forskellige redskaber tilpasset dig og din situation. Det kan for eksempel være afbalanceringer af krop og psyke, stress og traumeforløsninger, kinesiologi test, kontakt til dit fremtidige selv, kanalisering og healing via City of Light.
 
Forløb over 3 gange pris kr. 2.500
Forløb over 5 gange pris kr. 3.500

Forløbet er inklusiv personlige kanaliseringer, lydindspilning af kanaliseringerne og kodede sten, der støtter processen.

Fred, Lys og Kærlighed
Charlotte Shanti
Caretaker and Channel for evolved Star Beings