Lemurien aktivering med City of Light


Inger~vinger og My vil gerne invitere til en spændende workshop med Charlotte Shanti, der er Golden Age Transformation Teacher og kanal for City of Light, og formidler af de energier der derigennem kommer igennem hende.

Charlotte Shanti formår at arbejde med højfrekvente energier og dimensioner på et plan, der samtidig er meget jordnært og konkret.

Og der er ikke noget specielt man skal kunne for at være med. Blot evt. have en følelse af at lige netop disse energier er nogen du kunne tænke dig at dykke dybere ind i.

Selve det workshoppen kommer til at handle om beskriver Charlotte i det nedenstående. Og de kodede krystalværktøjer, hun også beskriver noget om, kan købes direkte igennem hende.

Bridge9-JeanLuc
Billede af Jean Luc fra Hawai'i

“Vi har i City of Light arbejdet længe på at bringe Lemurien ind i Den Gyldne Tidsalder og det er nu lykkedes. Den sidste brik i puslespillet var åbningen af 17. dimension fra Golden Unicorn Aspects, der åbner op for det virkelige og ægte møde med andre mennesker og væsener.

Når du bruger de ny højfrekvente krystalværktøjer fra City of Light ”Lemuria Activation Crystal Tools” kan du ride på en Gylden Enhjørning igennem 17. dimension til Lemuriens uendelige rum / space, hvor mirakler kan ske.

Energier og frekvenser flyder igen frit fra Lemurien fællesskabet i ny samhørighed med Den Gyldne Tidsalder. Du kan med krystalværktøjerne arbejde med avanceret 8-tals energi og binde bånd imellem alt mellem himmel og jord i Lemurien.

Hvis du i forvejen arbejder med Lemurien er dette krystalværktøjssæt et must, da det støtter os i Den Gyldne Tidsalders samarbejdsform.

Krystalværktøjerne er kodet af Charlotte Shanti, som er Golden Age Transformation Teacher, i det æteriske fællesskab City of Light i samarbejde med hendes højere selv Laluna fra Andromeda.

Hvis I har lyst til at være med til en eftermiddag i disse energier er i velkomne.

Dato og Sted
15. august 2020 kl. 12-18
Fredens Hus, Krøjerup Overdrev 16, 4180 Sorø

Pris
Fremmøde
725 kr. aktivering for deltagere, der allerede har Lemurien aktiveringskrystalværktøjerne.
1325 kr. aktivering inkl. Lemurien aktiveringskrystalværktøjerne.

Hjemmefra med fjernopkobling
425 kr. aktivering hjemmefra på fjern for deltagere, der allerede har Lemurien aktiveringskrystalværktøjerne.
1025 kr. aktivering hjemmefra på fjern for deltagere inkl. de 5 Atlantis aktiveringskrystalværktøjer.

Hvis du vil være med hjemmefra på fjern, så er dette en mulighed. Charlotte Shanti sender dig en agenda med tidspunkter, så du ved hvornår du skal sætte dig med de forskellige krystalværktøjer og blive koblet på energien.

Bestil din billet på webshoppen

Vi glæder os til at møde dig i Lemurien 💛

Fred, Lys og Kærlighed
Charlotte Shanti
Golden Age Transformation Teacher